Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس طرح ساماندهی منابع جذب هرگونه نیرو به صورت شرکتی ممنوع شده و نیروهای شرکتی مشغول کار هم باید تبدیل به قرارداد کار معین شوند .

به گزارش قدس آنلاین، احسان ارکانی نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس با اشاره به ارائه طرح ساماندهی منابع و نیروهای انسانی از سوی هیئت رئیسه به کمیسیون اجتماعی برای بررسی گفت: قانون مدیریت خدمات کشوری با وجود جامع و کامل بودن، متاسفانه بدرستی و دقیق اجرا نشده و در حق نیروهای شرکتی اجحاف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد: براساس طرح ساماندهی منابع جذب هرگونه نیرو به صورت شرکتی ممنوع خواهد شد و نیروهای شرکتی باید تبدیل به قرارداد کار معین ذیل ماده ۳۲ قانون مدیریت خدمات کشوری شوند و قراردادی‌هایی هم که از سنوات مشخصی بالاتر برخوردار هستند، تبدیل به پیمانی شده و پیمانی‌ها هم بعد از گذشت حدود ۳ تا ۵ سال می توانند، آزمایشی و سپس رسمی شوند. عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه به موجب طرح ساماندهی منابع همه تبدیل وضعیت خواهند شد، تصریح کرد: نیروها فقط به صورت رسمی، پیمانی و قرارداد کارمعین فعالیت می‌کنند و دیگر عنوانی به اسم نیروی شرکتی وجود نخواهد داشت. ارکانی با اشاره به بحث بار مالی طرح ساماندهی منابع هم گفت: قرار بود، پیش از این تبدیل وضعیت نیروها در سقف بودجه‌ای اجرا شود و اکنون همان رقم برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده است. در بودجه سال ۱۴۰۰ برای قراردادی‌ها بودجه مشخصی تحت عنوان بودجه پرداخت حقوق پیمانی‌ها و رسمی‌ها گذاشته نمی‌شود زیرا به صورت دقیق عدد بودجه حقوق پیمانی و رسمی‌ها مشخص است اما برای قراردادی‌ها در سرجمع هزینه های جاری هر دستگاه  بودجه‌ای اختصاص پیدا خواهد کرد. وی ادامه داد: در صورت وجود منابع مازاد، اضافه کار این افراد هم پرداخت می‌شود بنابراین روی تک تک افراد که قرارداد کار معین هستند، ردیف مجزای حقوقی مانند بند و پیمانی‌ها نداریم اما نکته مهم آن است که می‌توان شرکتی ها را تبدیل به قراردادی کرد به شرط عدم افزایش سقف اعتباری که اکنون به عنوان حقوق به شرکتی‌ها پرداخت می شود. نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس تصریح کرد: اکنون در ازای هر نیروی شرکتی رقمی حدود ۳ میلیون تومان به صورت ماهانه به هر دستگاه پرداخت می‌شود که قسمتی از آن تحت عنوان ضریب بالا سری به پیمانکار معرفی کننده، پرداخت می‌شود که براساس طرح ساماندهی منابع با حذف پیمانکار کل این مبلغ به نیرو به عنوان حقوق پرداخت می‌شود و دیگر میزان حقوقش در حالت قراردادی و کار معین با شرکتی فرقی نخواهد کرد. ارکانی ضمن تاکید براینکه نام پیمانکاران در حقیقت دلال نیروی انسانی است، بیان کرد: پیمانکاران بدون انجام هیچ کاری نیروهای انسانی مورد نیاز دستگاه‌ها را به خدمت گرفته و حق واسطه‌گری دریافت می کنند که در صورت تصویب طرح ساماندهی منابع، پیمانکاران حذف می‌شوند. پیمانکاران تنها از رانت ارتباطات و واسطه‌گری استفاده می‌کنند، بنابراین در نهایت به موجب این طرح دولت بجای پیمانکار، کارفرما محسوب خواهد شد. عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس بیان کرد: در اواخر دولت دهم ساماندهی منابع انسانی تحت عنوان طرح مهرآفرین ابلاغ شد و بسیاری از نیروهای شرکتی هم قرارادادی شدند اما در اواسط اجرای طرح، این موضوع توسط مجلس وقت ابطال شد و دیگر ادامه پیدا نکرد و اکنون طی این ده سال همین روال ادامه داشته است./ پایان پیام منبع: خانه ملت

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: احسان ارکانی نیروی شرکتی پیمانکاران تبدیل وضعیت طرح ساماندهی منابع نیروهای شرکتی پرداخت می شود قرارداد کار کار معین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۴۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی

در تبصره هدفمندی یارانه ها حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومان مصارف حمایتی لحاظ گردیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیاست‌های حمایتی به‌عنوان نزدیک‌ترین لبه مقابله با فقر در بودجه عمومی نسبت به سال گذشته رشد اسمی پیدا کرده‌اند. اما محدودیت‌های بودجه‌ای و ادامه روند تورمی در کشور باعث شده که به‌مرور یارانه نقدی و مستمری نهادهای حمایتی با کاهش کفایت رو به‌رو شوند به این معنی که این مبالغ حمایتی تکافوی تأمین نیازهای اولیه زندگی فقرا را ندارند. یکی از دلایل عدم کارایی سیاست‌های حمایتی، وسعت جمعیت گروه‌های هدف حمایت است که به نظر می‌رسد سخاوتمندانه انتخاب‌شده‌اند. این در حالی است که این آرایش از سیاست‌های حمایتی با اقتضائات بودجه‌ریزی و اقتصادی کشور همخوانی ندارد.

از سوی دیگر سقف منابع هدفمندی یارانه‌ها در تبصره مربوطه 758.8 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده که 79 درصد از کل مصارف یعنی 599.6 هزار میلیارد تومان برای اهداف حمایتی در نظر گرفته شده‌است.

این رقم در مقایسه با اعتبار 485 هزار میلیارد تومانی مصارف حمایتی قانون سال 1402 حدود 23 درصد رشد داشته است. اعتبارات یارانه نان، پرداخت مستمری خانوارهای تحت پوشش سازمان بهزیستی و پرداخت مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته‌امداد امام‌خمینی (ره) به‌ترتیب بیشترین رشد اعتبارات را در لایحه بودجه سال 1403 نسبت به سال گذشته داشته‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت میدان جنگ در اوکراین بدتر می‌شود
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • آزادسازی اراضی ملی بابل با حکم دادگاه
  • عدم امنیت شغلی جامعه کارگری با قرارداد های شرکتی و کوتاه مدت
  • عدم امنیت شغلی جامعه کارگری با قراردادهای شرکتی و کوتاه مدت
  • پیش بینی ۷۵۸ هزار میلیارد تومان منابع هدفمندی یارانه
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است
  • ممنوعیت افزایش کرایه تاکسی‌های ابهر تا تعیین‌تکلیف نرخ مصوب
  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی